Städvecka 27 - och semester vecka 28, 29 och 30

Byggnummer 268 fick vila nästan hela veckan - men vi tar nya tag i vecka 31 - kanske längtar hon redan ut till solen?
Portarna på vid gavel - här skall röjas, så vi kan starta med fräscha lokaler efter semestern.
Gården fick sig en ordentlig omgång också - vilken städvecka det blev - och så fint vi fick det - soporna ligger där dom skall - nästa stopp blir tippen.
Dörren är låst och bevakningen på - dags att ladda batterierna i tre veckor, för nya tag i augusti.
Sonny, Mirzet, Bajro och Mikael har redan gått på semester, men vi tre "hängde i" till sista dagen.
Lasse, Amel och jag önskar dig en riktigt skön sommar - vi syns igen i vecka 31.

Stigfjord 34 EU, Byggnummer 267, vecka 026. Leverans den 2 juli 2010.

I tisdags bjöds vi på härliga smörgåstårtor och dessutom på Dagnys på Donsö magnifika Mockatårta av Astrid och Stellan (tårtan räckte i tre dar) - det börjar närma sig leverans.
GG 226 RÖSKÄR är klar för leverans fredag kväll - bilderna får tala för sig själva - här ser du resultatet av mycket planerande från beställaren och 6 månaders idogt arbete av besättningen på Stigfjordbåtar AB.
Redarparet Astrid och Stellan Johnsson har övertagit nycklarna, lastat förnödenheter för en liten premiärtur med övernattning - i morgon lördag anlöper dom hemmahamnen på Donsö i Göteborgs södra skärgård - nästa vecka blir det fiskepremiär. Alla vi på Stigfjordbåtar önskar dom lycka till och tackar för förtroendet att ha fått svara för deras nybygge och för ett mycket fint samarbete under hela projektet.

Stigfjord 34 EU, Byggnummer 268, vecka 026

Denna vecka har det inte hänt så mycket på 268:an då vi fokuserat på leverans av 267:an, men vi har byggt upp fundamenten för bränsletankarna, laminerat fast skotten och börjat sätta bottenbalkarna. Vi bygger upp styrkan underifrån så hon kan bära stor last så småningom.